Reviews 2023

Information

Hooray for Vivienne McKee!
“Måske har skuespilleren Vivienne McKee aldrig strålet så eventyrligt som i denne Crazy Christmas Cabaret. Og måske har hendes legendariske juleshow aldrig været så idévrimlende skønt og dramatisk vellykket som i år. Det er faktisk den 40. Crazy Christmas Cabaret i år – og den 25. julekabaret i Glassalen i Tivoli. Men ak. Nu har Tivoli besluttet sig for at skabe sin egen juleunderholdning fra næste år, så Vivienne McKee og hendes London Toast Theatre må desværre finde et andet sted til deres løjer fremover.
Det gælder med andre ord om at styrte afsted til årets uimodståelige julekabaret. I år er titlen The House of Uhygge – et ordvalg præget af Vivienne McKees kærlige og avancerede sprogforbistring mellem dansk og engelsk.”
Anne Middelboe Christensen
(READ MORE: www.information.dk)

Berlingske   ★★★★

"Berlingskes anmelder godter sig..
Ikke siden Anden Verdenskrig har man oplevet noget så ondt. Herligt."
Jakob Steen Olsen
(READ MORE: www.berlingske.dk)

Frederiksborg Amts Avis / sn.dk   ★★★★★

“...det hele går ud på at underholde, og det sker med en blanding af engelsk humor, standup-komedie, slapstick-påfund, satire og tossede vittigheder som værn mod den lange danske vinter, som en kollega engang skrev. I den kantet runde sal har det crazy juleshow passet som fod i hose. Godt at vide, at gruppen allerede tænker på næste års forestilling et nyt sted.” 
Knud Cornelius
(READ MORE: www.sn.dk)

Kulturkupeen   ★★★★★

"Flot jubilæumsshow for Crazy Christmas Cabaret: The House of Uhygge - i Tivolis Glassal - 5 store stjerner - spiller de næste par måneder - se www.kulturkupeen.dk og læs om den ukuelige Vivienne McKee og co."
Ulla Strømberg
(READ MORE: www.kulturkupeen.dk)

CphCulture   ★★★★★

"...så vi gerne tager 10 år til med Crazy Christmas Cabaret.”
Michael Søby
(READ MORE: www.cphculture.dk)

Kulturinformation   ★★★★★

"Vivienne McKee og hendes teaterkompagni, kan man vel kalde det, har i 40 år underholdt os med vilde, humoristiske, charmerende og morsomme shows. Det virker som om Vivienne McKee har en uudtømmelig kilde af sort humor og satire, der bare flyder i en lind strøm. I år er ingen undtagelse. Vi skal på en kort rejse, hvor historien i år er spækket med morskabsrædsel, som næsten får dig til at dø af grin. “The House of Uhygge” vil som en tsunami sende chokbølger af latter igennem din krop, og uhyggens raslende kæder, risler varmt ned ad ryggen på dig. Der er lagt op til en aften i uhyggens hyggelige navn. Men frygt ikke, som McKee siger, vi vil give dig dine penge tilbage, hvis du dør af grin.”
Louise Frevert
(READ MORE: www.kulturinformation.org)

Danmarksbloggen

"Crazy Christmas Cabaret gør det igen: Leverer en forestilling, hvor alt er i top: Tempoet, historien, humoren, dansen og bare hele stemningen. Det er også deres 40´ende sæson. BRAVO."
Anna M. T. Frederiksen og Dorte J. Thorsen
(READ MORE: www.danmarksbloggen.dk)

Kulturkapellet

“HURRAH” for 40 år med Crazy Christmas Cabaret ...Årets Crazy Christmas Cabaret giver publikum en uforglemmelig aften. Og man forlader salen med en smule vemodighed. For hvad nu? Hvad skal vi dog gøre af os selv til næste vinter? For det er jo ikke en rigtig jul uden London Toast Theatre og Crazy Christmas Cabaret i Tivoli - det svarer jo næsten til, at Disney’s Juleshow blev taget af sendefladen juleaften.”
Jannie L. Andersen
(READ MORE: www.kulturkapellet.dk)

POV International

“Vanvittigt, vittigt og musikalsk.”
Sophie Blendstrup
(READ MORE: www.pov.international)

Børsen

“Vanligt skarpt og hylende morsomt.”
Tobias Lind Larsen
(READ MORE: www.borsen.dk)

Out & About   ★★★★★★

"Fyrre år, det er alligevel imponerende. Og så på engelsk, og to procent dansk med skæve oversættelser. Det kan vi godt forstå – og genkende os selv i. Nok taler vi nogenlunde engelsk i Danmark, men man kan jo gå galt i byen og lave en morsom Danglish. Dem er der et par stykker af. Og så er der sjove engelske ordspil, ’puns..
..Der er mange musikalske referencer, som i denne sjove opsætning vækker genkendelsens glæde. Blandt de mange referencer er bl.a. ’Sweet Transvestite’ fra Rocky Horror Picture Show, ’Gimme, Gimme Gimme – A Man After Midnight’ fra ABBA – og ‘Demons are a ghouls best friend’ / ‘Diamonds are a girls best friend’ (Marilyn Monroe).
Get the pun?
Forviklingerne er mange og plottene komplicerede. De skal opleves på scenen. En varm ’uhyggelig’ anbefaling herfra.”
Lars Vestergaard
(READ MORE: www.outandabout.dk)

XQ28   ★★★★★

"Årets Crazy Christmas Cabaret er den sidste i Tivolis smukke Glassal, og den er en af de bedste gennem de mange år, denne helt særlige forestilling har været i Tivoli."
Per Lundsgaard
(READ MORE: xq28.dk)

Ungt Teaterblod   ★★★★★

"På sin vis er det uforudsigeligt, men gensynets glæde er stor, og det hele går op i en større enhed... det er den bedste Crazy Christmas Cabaret, som jeg endnu har set."
Christian Skovgaard Hansen
(READ MORE: www.ungtteaterblod.dk)

SCENEBLOG ★★★★

"Vivienne McKee har det samme gode hold af crazy actors med igen i år, og David Bateson, Andrew Jeffers, Katrine Falkenberg, Kevin Kiernan-Molloy, Sebastian Harris og Claus de Lichtenberg løfter igen opgaven med ynde. Eller not, for der er ingen der kan være så professionelt selvudleverende og bevidst pinlige i sin optræden som Crazy Christmas holdet – præcis som showets trofaste stamgæster elsker og forventer.
Der leges med køn og identiteter på tværs af landegrænser og sprogområder, og der er intet der ikke må siges, intet der ikke bliver afsløret i Crazy Christmas Cabaret 2023 – for det er selve essensen af den traditionsrige juleforestilling, der i øvrigt intet med jul har at gøre."
Casper Koeller
(READ MORE: www.sceneblog.dk)

KOP kultur   ★★★★

“Det er sublim og rendyrket crazy komik.”
Knud Overgaard Pedersen
(READ MORE: www.facebook.com/kopkultur)

Magasinet Kbh   ★★★★★

"House of Uhygge’ er en perlerække af komiske indslag, kære karakterer og ørehængere. Både de sjove parodier men også den gode musik, som udover alt det førnævnte også inkluderer Talking Heads ’Psycho Killer’, ’Wuthering Heights’ af Kate Bush og en smuk jazzet version af Britney Spears’ ’Toxic’."
Thomas Riis Jensen

(READ MORE: www.magasinetkbh.dk)

Morten Buckhøj   ★★★★

"Vivienne McKee’s Crazy Christmas Cabarets er for længst blevet kult, og kan i år fejre 40-års jubilæum...Det er både morsomt og musikalsk.”
Morten Buckhøj
(READ MORE: www.mortenbuckhoj.dk)

Teaterbussen   ★★★★

"Teaterbussen har følt sig “uhyggeligt” godt underholdt her til aften på premieren på The House of Uhygge. Det gav mange ekstra grin helt nede fra nederst i maven.” 
Line Engelhardt Knudsen
(READ MORE: www.facebook.com/teaterbussen)

Kulturbunkeren   ★★★★

"Du skal se Crazy Christmas, fordi det er tradition, og hvis du aldrig har set det før, så skal du nå det, mens det stadig er i Glassalen."
Bo Dalum
(READ MORE: www.kulturbunkeren.dk)

Set på Scenen ★★★★★

"Crazy Christmas Cabaret er en vidunderlige pause fra verdens alvolige begivenheder. En pause fyldt med humor og latter, der, hvis man altså giver slip og lader sig ride med på bølgen, byder på en ordentlig tur med motion til mavemusklerne og genopfriskning af smilerynkerne. Crazy Christmas Cabaret har aldrig været sjovere eller bedre. Lad os håbe, at dette ikke er slutningen på en fantastisk tradition, men hvis det er – hvilken slutning!"
Cecilie Refsager
(READ MORE: www.setpaascenen.dk)

gocphmmx   ★★★★★★

“Get your fangs out, it’s scary, it’s fun, it’s crazy and the best show in Copenhagen. Crazy Christmas Cabaret is celebrating 40 years of being the funniest and wackiest entertainment in town this time of year.”
Ola Sjögren
(READ MORE: www.instagram.com)

Det sku' du se   ★★★★★

"Vivienne McKee og London Toast Theatre har dækket op til jul med vanvittig britisk action comedy, eksekveret i Premier League-klasse”
Jens Winther
(READ MORE: www.detskuduse.dk)