Reviews 2018

The Copenhagen Post   ★★★★★★

The show’s comedy works extremely well against the backdrop of Verne’s adventure. Rarely have I witnessed Glassalen erupt with as much laughter as it did throughout the course of ‘Fogg’s Off’!
(READ MORE: www.cphpost.dk)

Danmarksbloggen   ★★★★★★

Årets Crazy Christmas Cabaret er en hæsblæsende, morsom, spiddende – og rørende – tur rundt om vores lille klode. Seks luftballoner ud af seks mulige får den af Danmarksbloggen.
Med sædvanlig charme og bid kom vi også ind på Brexit og andre aktuelle emner, som det er godt at lave spøg med, men som også har noget mørkere toner, og det blev kommenteret på den mest fine og poetiske måde.
(READ MORE: www.danmarksbloggen.dk)

Out & About   ★★★★★★

Julen nærmer sig og ingen rigtig jul uden Crazy Christmas Cabaret i Tivoli. Og det er en af de bedste af slagsen vi til dato har set.
Sjov historie, godt flow og mere satirisk og mere queer end nogensinde før.
(READ MORE: www.out-and-about.dk)

Magasinet Kbh   ★★★★★

’Fogg’s Off’ er noget af det sjoveste, der længe er set i Glassalen, og et håb om at den satiriske musikalske juletradition har mange flere år foran sig. 35 More Years! Make Christmas Great Again!
(READ MORE: www.magasinetkbh.dk)

XQ28   ★★★★★

Det er et kærligt hold på scenen, og det skal nok varme i den søde juletid der kommer. Orkestret sørger også for mængder af god velspillende stemning.
Årets Crazy Christmas Cabaret tangerer det bedste nogensinde – lad os håbe at det langt fra bliver den sidste!
(READ MORE: xq28.dk)

Frederiksborg Amts Avis   ★★★★★

De otte meget livfulde aktører og Stuart Goodsteins tre mand i musiklogen underholder publikum for fuld udblæsning. Jo bedre man som tilskuer er til engelsk, desto sjovere bliver det, men skulle der smutte en finte, så er der uafbrudt noget at se på under denne usædvanlige jordomrejse.
Knud Cornelius

Kulturkupeen   ★★★★★

Direktøren for det hele og chefen, skribenten, instruktøren og tidligere hovedaktør er den formidable Vivienne MCKee. Hun kan noget med ord, musik og sang – og så er der altid så mange underforståede dirty jokes med, at mit begrænsede vokabularium på engelsk melder pas. Jeg forstår faktisk ikke alt. Alligevel elsker jeg Crazy Christmas Cabaret og er spændt som et barn før hver ny premiere.
(READ MORE: www.kulturkupeen.dk) 

Ulla Strømberg

Det händer   ★★★★★

Att beskriva CCC är i stort sett omöjligt. Det måste upplevas på plats men ta en nypa engelsk music hall och en näve Monty Python´s tidigare produktioner så hamnar du något sånär rätt. Lägg där till musikaliska inslag och en inbjudan till publiken att vara delaktig med välplacerade interaktioner så har du grundformatet för en lyckad CCC. Och det är just interaktionen med publiken som gör CCC så speciell och gör att de återkommer år efter år och drar med sig ungdomarna.
(READ MORE: www.skane.dethander.com)

POV   ★★★★★

Der er tilstrækkelig overskudsagtig silliness, der tilfredsstiller alt det, jeg som – det indrømmer jeg gerne – trofast publikum til denne juletradition kan forvente.
Ud over Trump-parodien er der hip til Brexit, russisk collusion og bankernes etiske retningslinjer, men Fogg’s Off er ikke særlig bidsk satire. Stilen er i højere grad silly. Men det er værd at huske, at briterne kan være silly på en særdeles intelligent måde.
(READ MORE: pov.international)

Jyllands-Posten   ★★★★

Naturligvis var dette års kabaret fyldt med nutidigt relevante figurer, som Count Vladimir Butin og President Ronald Rump, der fodrede satiren med velvalgte, politiske giftigheder.
(READ MORE: www.jyllands-posten.dk)

Nanna Frank Rasmussen

Berlingske / AOK   ★★★★

London Toast Theatre proklamerede sidste år, at det efter 35 år var slut med sex og spas og Crazy Chritmas Cabaret. I Glassalen - og i det hele taget. Brexit - midt i Tivoli. Men så ændrede Vivienne McKee og hendes trofaste undersåtter alligevel mening. Back by public demand! Tak for det: Det var jo lige før, man troede, det aldrig skulle blive jul igen.
Alt er tilbage ved det gamle, og sådan skal det være. Same procedure as every year.
(READ MORE: www.berlingske.dk/kultur)

Jakob Steen Olsen

Ungt Teaterblod   ★★★★

Særligt kommentarerne til Storbritanniens Brexit-situation og USA’s præsident Trump er skarpe. Det er i disse højaktuelle scener, at årets Crazy Christmas: Fogg’s Off! rigtig bliver skarp – og sjov! 
(READ MORE: www.ungtteaterblod.dk)

CphCulture   ★★★★

der er både et godt tempo og et fint flow over forestillingen, en moderne gendigtning af Jules Vernes' uopslidelige "Jorden rundt i 80 dage"
(READ MORE: www.cphculture.dk)

Morten Buckhøj   ★★★★

I det store hele leverer årets Crazy Christmas Cabaret varen. Vivienne McKee og co. gives the people what they want, og det er langt hen af vejen vældigt morsomt og veloplagt serveret. Ægte toasties vil givetvis elske det.
(READ MORE: mortenbuckhoj.dk)

iScene   ★★★★

Best of Britain

(READ MORE: www.iscene.dk)

Kulturtid.dk   ★★★★

Jules Vernes’ kendte roman får en flyvende start i samspil med seks sprudlende skuespillere i en åbning, som sætter publikum i scene til genren inden for cabaret og musical. Hvis man ikke kendte til genren, inden man satte sig til rette, blev man hurtigt klogere; sange, sketches, satire i skøn forening tager blandt andet det seneste års politiske stof under bearbejdning.
(READ MORE: www.kulturtid.dk)

Folketidende   ★★★★

For mange københavnere – og lige så mange tilrejsende, også fra vores område – en uundværlig optakt til julen. Og vi bliver ikke skuffede. Vi får nemlig lige præcis, hvad vi er blevet lovet: En tosset julekabaret i allerhøjeste gear fra de medvirkende skuespillere.

KOP kultur   ★★★★

- intet mindre end subtil satire i verdensklasse.
(READ MORE: facebook.com/kopkultur)

AKultur

akultur

Fogg’s Off’: Yes! Crazy Christmas Cabaret er tilbage. Og det i bedste velgående. 
(READ MORE: akultur.wordpress.com)

JPS Media

Vare sig du ser Crazy Christmas för första gången eller tjugoförsta gången så är det en upplevelse du sent glömmer. Ok – du ska ha koll på vad som händer runt om i världen men även lite grann om vad som hänt i Danmark.
(READ MORE: jpsmedia.se)

Michael Lindström

Weekendavisen

Crazy Christmas Cabaret…vinder meget ved skuespillernes overskud, for eksempel når de ikke kan lade være med at grine ad egne jokes og ved genrens eksotiske britiskhed. Mere af den slags kulturel appropriation, tak!
(READ MORE: weekendavisen.dk)

Marta Sørensen