Reviews 2021

Information

Nu tændes tusind julelys i teatret. Se selv! 
Anne Middelboe Christensen
(READ MORE: www.information.dk)

The Copenhagen Post ★★★★★

You’d be crazy not to tell your friends about it… Long live the CCC. All in all, this was the best Crazy Christmas Cabaret for quite a while…With such vivacity, it’s hard to imagine this show won’t go on to outlive us all.
Ben Hamilton
(READ MORE: www.cphpost.dk)

Berlingske / AOK   ★★★★★

“Vi orker det jo ikke længere. Hentydningerne til zoommøder, bløde bukser, fællessang og vatpinde i næsebor. Alt er sagt. Det er helt ærligt ikke sjovt længere! Tag os væk herfra! Bare for et par timer!
Det gør London Toast Theatre. Giver os et par timer med glæde, grin og gensyn med dansant musik og et modebillede, som vi til gengæld kun kan glæde os over, vi er sluppet ud af.
Jubilæumsfejringer er festlige. Det er den her i den grad. Det var faktisk lige, hvad vi havde brug for.”
Rikke Rottensten
(READ MORE: www.berlingske.dk)

Morten Buckhøj   ★★★★★

“Spillet er perlende hele raden rundt af Vivienne McKee selv, 40-års jubilaren David Bateson (dog 'kun' 31 år i CCC), Jefferson Bond, Bennet Thorpe, Claus de Lictenberg og de allerede nævnte Andrew Jeffers, Kevin Kiernan-Molloy og Katrine Falkenberg. Og orkestret, The Snabby Aligators, med Stuart Goodstein i spidsen leverer et ret fremragende lydbillede. Kirsten Brink har igen skabt en overdådighed af vilde og vanvittige kostumer og en scenografi, der tager os kvikt rundt fra sted til sted.”
Morten Buckhøj
(READ MORE: www.mortenbuckhoj.dk)

SCENEBLOG ★★★★

"Årets Crazy Christmas Cabaret i Glassalen er heldigvis lige så hyggelig som de sidste 39 gange, så når Vivienne McKee som sit alterego Dr. Van Helsingør lægger an på Andrew Jeffers, i rollen som mafia-mama i endnu en overdådig kjolekreation, så breder smilet sig lige så bredt som det altid gør blandt publikum. For den enorme fanskare ved hvad de kommer efter, og London Toast Theatre giver dem præcis hvad de vil have...det er mindst lige så meget gensynet med det velkendte, som overraskelsen ved nye gags, der gør årets Crazy Christmas Cabaret til den evergreen som den er...Don’t miss it!”
Casper Koeller
(READ MORE: ww.sceneblog.dk)

Det Händer ★★★★★

“Skall man göra sig en trevlig kväll i Dronningens by så är årets Crazy Christmas Cabarets “Tell me about it” ett måste.
Har man inte upplevt Crazy Christmas Cabaret, ja då har man missat mycket.”
Ola Sjösten
(READ MORE: www.dethander.com)

Kulturinformation ★★★★★

"Et folkeeje er blevet en tradition. Årets show virker særligt veloplagt og på toppen som om hele ensemblet har savnet at kunne spille sidste år – og publikum sidder tydeligvis med samme følelse – gensynsglæden er stor. Ved siden af mig sad et par, der var kommet fra Fyn – traditionen foreskrev, at de ikke måtte gå glip af årets Vivienne McKee show – og manden grinede endda så højlydt, at skuespillerne på scenen bemærkede det og kommenterede på hans grineflip. Jeg overhørte også en samtale mellem to veninder i garderoben, der havde regnet på, at det var syttende år i træk, de var til dette show."
Jesper Hillestrøm
(READ MORE: www.kulturinformation.org)

Frederiksborg Amts Avis ★★★★

"Ensemblet spiller komedie bag løjerne - højrøstet komedie, for det skal det være, men også med glimt i øjet og talrige spark til den underlige verden, vi finder os i. Det er sundt at le, også af os selv."
Knud Cornelius

iScene ★★★★

“London Toast Theatre er efter et års corona-pause tilbage i vanlig form med brandere, sej musikalitet, politiske oneliners og charmante kostumer. Denne gang forankret i 80’ernes pangfarvede gangstermiljø.”
Anne Liisberg
(READ MORE: www.iscene.dk)

Kulturtid   ★★★★★

...så giv endelig jer selv den oplevelse af se Crazy Christmas Cabaret, for – Tell me about it – kan i den grad anbefales. Forventningerne var i top, og forventningerne blev indfriet. Dette års Crazy Christmas Cabaret er simpelthen hylende morsomt.
Eleonore Af Schaumburg-Lippe
(READ MORE: kulturtid.dk)

CphCulture ★★★★

Vivienne McKee og co. er tilbage i Glassalen og gudskelov for det!
Michael Søby

(READ MORE: www.cphculture.dk)

Danmarksbloggen ★★★★★

“Kom ikke og sig, at man ikke lærer noget af at blive underholdt. Og underholdt bliver man. De danser og synger, så det er en lyst – og de små ordspil kommer hurtigere end en salve fra en maskinpistol. Det er formidabelt, forrygende og fantastisk.
Og måske også med et strejf af alvor lige så godt gemt som en pose kokain i en udstoppet alligator. For man sidder også med tanken: Var 80´erne ikke grådighedens årti? Greed is good, som mantraet lød.
For er det ikke sådan, at vi lige nu høster frugten af den overforbrugende og selviscenesættende livsstil, som for alvor startede i en sky af hårlak dengang (nogenlunde samtidig med Crazy Christmas Cabaret, som næste år har eksisteret i 40 år, hvilket fortjener et gigant HOORAY).
Men altså: Er der ikke en lige linje mellem pastelfarverne og nutiden, hvor vi sidder i klima-muddergrøften, og selv den største hvidvaskning ikke kan vaske en snus rent – uanset hvor meget vi synger ”I am what I am”.”
Dorte J. Thorsen
(READ MORE: www.danmarksbloggen.dk)

Det sku' du se ★★★★

Crazy Christmas Cabaret er blevet en elsket københavnertradition med sine 40 år på bagen. 2021 udgaven skuffer ikke sine fans.Glassalen i Tivoli tilføjer et ekstra lag af klassisk komedie-fernis, når Vivienne McKee og hendes rutinerede team af fyrer årets veloplagte comedyshow af for fuld drøn. Dét skal jeg lige love for – eller Tell Me About it, som årets show er døbt i sin mafioso wiseguy-lingo!
Jens Winther
(READ MORE: www.detskuduse.dk)

POV International

“Den fine balance mellem tradition og fornyelse bliver overholdt. Vi er trygge ved rammen og griner ad indholdet. Silly på den gode britiske måde, hyggeligt på den gode danske.“
Steen Blendstrup
(READ MORE: www.pov.international)

Ungt Teaterblod   ★★★★

Uanset om du er erfaren publikummer eller en Crazy Christmas-virgin, vil du grine af årets show. Crazy Christmas Cabaret 2021: Tell me about it! har en charme og et drive og ikke mindst et sprudlende hold og et gennemmusikalsk lille orkester.
(READ MORE: www.ungtteaterblod.dk)

Set på Scenen ★★★★

Af omveje ender forestillingen rent faktisk i Tivoli og Tivoli, i al sin juleglans, er også der, hvor man kan opleve dette gakkede, humoristiske og helt utæmmede stykke teater, som varmt kan anbefales, hvis man lige har behov for at slippe hæmningerne en enkelt aften og lade resten af verden bekymre sig om coronavirus imens.
(READ MORE: setpaascenen.bloggersdelight.dk)