Da Folketingets Epidemiudvalg er kommet med nye restriktioner, bliver London Toast Theatre desværre nødt til at aflyse årets Crazy Christmas Cabaret fra og med søndag den 19. december til og med lørdag den 15. januar 2022. 

Hvis du har teaterbilletter i nedlukningsperioden bedes du venligst afvente. 
Du vil blive kontaktet via mail af den billetudbyder du har benyttet til dit køb og de vil sørge for refundering af dine billetter.


INFORMATION OM CORONAVIRUS OG DIT TEATERBESØG

Fra fredag d. 12. november 2021 er det påkrævet at kunne fremvise coronapas, når du besøger London Toast Theatre i Glassalen. Vi beder dig om at have dit coronapas klar, når du ankommer til teatret.
Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via test-svar på sms, udskrifter mv. Her skal du dit navn på testsvaret svare til dit navn på dit medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.
Dokumentation for coronapas kan også ske ved brug af appen Coronapas, samt ved sundhedsmyndighedernes app ”MinSundhed”. Ved brug af en af disse apps er der ikke krav om fremvisning af ID.

Hvis du ikke kan fremvise coronapas, har vi ret til at afvise dig.

 

Det er ikke længere nødvendigt at bruge mundbind, når du besøger teatret. Du er naturligvis velkommen til fortsat at bære det, hvis du har lyst.

Vi opfordrer desuden til, at du holder god afstand til andre publikummer og naturligvis flittigt bruger håndsprit ved de opstillede afspritningsstationer.


Denne side vil blive opdateret løbende.


London Toast Theatre tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje.


Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på London Toast Theatre:


Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?
Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og har sørget for ekstra rengøring samt udluftning.

Hvad sker der, hvis I må aflyse en forestilling eller et arrangement pga. coronavirus?
Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement, kan du få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. Skulle det ske at vi må aflyse, vil du blive kontaktet af vores billetudbyder.

Kan jeg få refunderet min billet, hvis jeg bliver syg med coronavirus eller ikke ønsker at anvende min billet?
Du kan ikke få refunderet din billet, hvis du bliver syg eller ikke ønsker at anvende din billet alligevel. Så vidt det er muligt, ombytter vi dog gerne til en anden spilledag på samme forestilling.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare?
Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

Skal jeg have maske på, når jeg går i teatret?
Nej, det er ikke længere et krav, at du bærer mundbind eller visir, når du besøger teatret. Men du er naturligvis velkommen til fortsat at bære det, hvis du har lyst. Det er pt. et krav om at bære mundbind hvis du benytter barene i Glassalen.

Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe?
Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på London Toast Theatre. 

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona